La Ciutat de les Arts i les Ciències recolza la campanya 'Sense aigua, no hi ha vida' d¿UNICEF

09/06/2014

El dissabte 21 de juny se celebrarà en l’Oceanogràfic un retorn a peu solidària per a famílies davall el lema 'Junts de Pol a Pol'
La Ciutat de les Arts i les Ciències recolza la campanya 'Sense aigua, no hi ha vida' d¿UNICEF La Ciutat de les Arts i les Ciències col·labora amb UNICEF en la campanya 'Sense aigua, no hi ha vida' que destaca la importància de l’aigua en la supervivència infantil. Durant el mes de juny es realitzaran diverses accions com l’exposició 'Històries a través de l’Aigua' i una carrera solidària en l’Oceanogràfic, i la possibilitat que els visitants adquirisquen en taquilles i en botigues un tiquet solidari a favor d’esta campanya.

UNICEF desenrotlla programes d’Aigua, Sanejament i Higiene en més de 100 països per a proveir d’aigua potable, sanejament i instal·lacions d’higiene a milions de xiquets de tot el món. En suport a estos programes, durant el mes de juny, la Ciutat de les Arts i les Ciències posa a disposició de tots els seus visitants un tiquet solidari d’1 euro per a la campanya 'Sense aigua, no hi ha vida'.

Al comprar l’entrada o realitzar una compra en les botigues del complex, els visitants podran contribuir amb este donatiu d’un euro, amb el que UNICEF pot proporcionar aigua potable a un xiquet durant dos setmanes. S’estima que 1.400 menors de cinc anys moren al dia per malalties diarreiques relacionades amb la falta d’aigua potable.

Exposició fotogràfica 'Històries a través de l’Aigua'

En el marc d’esta campanya, l’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències acull este mes l’exposició 'Històries a través de l’Aigua' en l’edifici d’Accés. Es tracta d’un conjunt de 18 imatges de països en desenrotllament que expliquen la importància de l’aigua en la vida dels xiquets i com pot de difícil ser el seu accés.

I el dissabte 21 de juny, se celebrarà en l’Oceanogràfic una 'volta a peu' solidària davall el lema 'Junts de Pol a Pol' perquè les famílies participen en una carrera dins de les instal·lacions de l’aquari. Serà a partir de les 20.00 hores i el preu del dorsal (7 euros) també es destinarà als programes d’aigua, sanejament i higiene que UNICEF du a terme en distints països