La Ciutat de les Arts i les Ciències acull en l'Àgora el València Open 500

19/10/2012

Del dissabte 20 al diumenge 28 d'octubre
La Ciutat de les Arts i les Ciències acull en l'Àgora el València Open 500

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull per quart any consecutiu la celebració del València Open 500 des del dissabte, 20 al diumenge 28 d'octubre. L'Àgora serà de nou escenari de la pista central d'este torneig que reunix a figures destacades com Juan Carlos Ferrero, David Ferrer, Jo-Wilfried Tsonga, Janko Tipsarevic, Juan Mónaco, Nicolás Almagro, Fernando Verdasco, Feliciano López, John Isner o Lleyton Hewitt. Es tracta a més d'una edició especial ja que el dimecres, 24 d'octubre serà el dia del comiat de Juan Carlos Ferrero en la pista central davant de tots els seus.

Durant tota la setmana, en l'entorn de l'Àgora s'ubica el Fun Park una zona comercial i d'oci oberta a tot el públic. Es tracta d’un espai per on passaran alguns dels principals jugadors que realitzaran exhibicions, participaran en actes promocionals i en sessions de firma d'autògrafs, entre altres activitats. Al costat dels estands comercials dels patrocinadors del torneig hi haurà una zona de restauració, una pantalla gegant i la Pista 1, que enguany torna a la zona exterior del Torneig.

En l'estand de Ciutat de les Arts i les Ciències en l'esplanada de l'Àgora, els visitants podran aconseguir el passe anual amb un 20% de descompte. A més, en les taquilles de la Ciutat de les Arts i les Ciències presentant l'entrada de l'Open, es pot aconseguir un descompte del 15 per cent més un acompanyant.

En esta edició continuen les accions i activitats dirigides als xiquets. En el KIDS FUN PARK, tindran a la seua disposició espais d'entreteniment. En definitiva, un torneig creat amb la intenció que els aficionats senten que formen part d'este esdeveniment i gaudisquen de l'espectacle del millor tenis no sols en les pistes sinó també fora d'elles.