La Ciutat de les Arts i les Ciències acull esta setmana el rodatge de 'Tomorrowland'

24/01/2014

El complex estarà obert al públic durant tot el rodatge a excepció del dia 27 de gener que tancarà l’Hemisfèric
La Ciutat de les Arts i les Ciències acull esta setmana el rodatge de 'Tomorrowland'

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull esta setmana el rodatge de ‘Tomorrowland’, la superproducció de ciència-ficció que prepara Disney i protagonitza George Clooney. Des de finals de desembre passat, el muntatge dels escenaris i les rèpliques de les naus espacials poden contemplar-se des dels espais exteriors del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric, així com en el Palau de les Arts, espais que eixiran en la pel·lícula.

El dilluns 20 de gener va començar el rodatge de la pel·lícula dirigida per Brad Bird- guanyador de dos Oscar per “Ratatouille” i “Els Increïbles”) - perquè el que s’han triat a uns 300 extres el càsting dels quals es va realitzar el passat mes de desembre en les instal·lacions del Museu de les Ciències.

La Ciutat de les Arts i les Ciències continuarà la seua programació i horari habitual durant el temps en què s’estiga rodant la pel·lícula, a excepció del dilluns 27 de gener que l’Hemisfèric estarà tancat al públic.

Imatge futurista

La companyia nord-americana ha triat l’entorn arquitectònic del complex per la imatge futurista que projecta per a gravar algunes de les localitzacions d’esta pel·lícula de ciència-ficció. L’entorn i interiors de l’Umbracle, el Museu de les Ciències, l’Hemisfèric i el Palau de les Arts s’han convertit en el set de rodatge d’esta superproducció nord-americana d’aventura i misteri.

‘Tomorrowland’ està protagonitzada pel dos vegades guanyador del Premi de l’Acadèmia, George Clooney (“Michael Clayton”, “Syriana), Hugh Laurie (“Monstres contra Alienígenes”, “Arthur Christmas: Operació regal”), Britt Robertson (“La Cúpula”), Raffey Cassidy (“Ombres tenebroses”, “Blancanieves i la llegenda del caçador”) i Thomas Robinson (“Un xicotet canvi”). La pel·lícula està dirigida, produïda i escrita pel guanyador de dos Oscar Brad Bird (“Missió Impossible: Protocol fantasma”, “Els Increïbles”).

Sinopsi

Units pel mateix destí, un adolescent intel·ligent i optimista ple de curiositat científica i un antic xiquet prodigi inventor fastiguejat per les desil·lusions s’embarquen en una perillosa missió per a desenterrar els secrets d’un enigmàtic lloc localitzat en algun lloc del temps i l’espai conegut en la memòria col·lectiva com “Tomorrowland”.

Brad Bird ha reunit un gran equip després de les cambres de rodatge com el director de fotografia guanyador d’un Oscar, Claudio Miranda (“La vida de Pi”, “El curiós cas de Benjamin Button”) el director artístic Scott Chambliss (“Star Treck”, “Star Treck: en la foscor”, “Cowboys & Aliens”), el director de vestuari Jeffrey Kurland, nominat a un Oscar (“Origen”, “Ocean’s Eleven”) i l’editor Walter Murch guanyador d’un premi de l’Acadèmia (“El pacient anglés”, “Cold Mountain”).

Damon Lindelof (“Star Treck: en la foscor”, “Prometheus”) i Jeffrey Chernov (“Star Treck”, “Star Treck: en la foscor”, “Missió Impossible: Protocol fantasma”) són també productors de la pel·lícula. El guió està escrit conjuntament per Brad Bird i Damon Lindelof i està basat en una història de Lindelof & Jeff Jensen i Brad Bird.

“Tomorrowland” s’estrenarà al desembre de 2014 i serà distribuïda per Walt Disney Studios Motion Pictures.