La Ciutat de les Arts i les Ciències acull del 8 al 10 de maig el Global Champion Tour, el circuit hípic més prestigiós del món

28/04/2009

 Durant la celebració d'esta competició, que està considerada com la Fórmula 1 de l'hípica, els edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències romandran oberts al públic i amb el seu horari habitual.
La Ciutat de les Arts i les Ciències acull del 8 al 10 de maig el Global Champion Tour, el circuit hípic més prestigiós del món

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Jorge Vela, el director general de l'Esport, Mateo Castellá, el conseller delegat d'Oxer Sport, empresa organitzadora de l'esdeveniment, Alvaro Arrieta, així com el regidor d'Esports de l'Ajuntament de València, Cristóbal Grau, han assistit hui a la presentació del Gran Premi d'Espanya en el que participaran 160 cavalls i prop de 80 genets.

La pista principal i pista d'assaig ocuparan l'àrea del llac artificial del Museu Príncep Felipe, i al seu voltant s'establiran tots els servicis per al públic, com a grades o zona VIP.

A més, en el denominat 'Jardí del cavall', d'accés gratuït, els xiquets podran disfrutar d'activitats lúdiques i didàctiques en el jardí del Túria. Així, hi haurà una zona per a muntar en poni, se celebraran baptismes hípics o s'ensenyaran les cures del cavall.

Plànol d'accessos