La Ciutat de les Arts i les Ciències acull novament l'eixida i arribada de la Marató València Trinidad Alfonso

12/11/2014

Diumenge 16 de novembre
La Ciutat de les Arts i les Ciències acull novament l'eixida i arribada de la Marató València Trinidad Alfonso

La Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos i Ajuntament de València, prendrà els carrers de la ciutat el 16 de novembre. El recorregut més ràpid d’Espanya, fita aconseguit l’any passat per Felix Kipkemoi Keny (2:07:14), invita al corredor a millorar la seua millor marca i al mateix temps, disfrutar d’un recorregut de somni, amb una eixida espectacular i una arribada màgica sobre l’aigua de les Ciutat de les Arts i Les Ciències.


En 2014, la participació torna a ser un dels punts forts de la prova. Els carrers de València acolliran a una marea humana de més de 21.300 corredors (13.300 maratonians), un increment de 2.300 corredors respecte a la xifra rècord de 2013.
A més, se celebren activitats paral·leles com la fira Expodeporte en Arqueries del Museu de les Ciències el divendres 14 i dissabte 15 de novembre;  i dissabte una jornada dedicada als més xicotets i públic familiar amb unes minimaratón per a disfrutar de la gran festa de l’esport, a més d’actuacions musicals i la Paella Party.

Més informació Marató València Trinidad Alfonso