La Ciutat de les Arts organitza un concurs per a triar el teloner valencià del MTV Winter 2011

17/12/2010

El termini d'inscripció comença hui i finalitzarà el 10 de gener del 2011
La Ciutat de les Arts organitza un concurs per a triar el teloner valencià del MTV Winter 2011

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Pedro Garcia Ribot, i el director de màrqueting de MTV, Carlos Triviño, han presentat hui el Concurs Winter Music, una proposta que té com a objectiu triar el teloner de la Comunitat Valenciana que formarà part del cartell de la pròxima edició del MTV Winter.

Pedro García Ribot ha destacat que s'ha creat esta plataforma “perquè tots aquells que vullguen viure l'experiència única d'actuar en estos concerts únics, davant de milers de persones, tinguen l'oportunitat de presentar-se”.

El director general de la Ciutat de les Arts ha explicat que esta iniciativa és “una mostra de suport que volem prestar a nous grups de l'escena musical de la Comunitat que sabem és àmplia i de gran qualitat” i ha animat a tots a presentar-se a este concurs, ja que, considera que “representa una oportunitat especial per a viure el directe d'una forma única i compartir escenari amb figures internacionals de primer nivell”.

Per la seua banda, Carlos Triviño, hi ha assenyalat que MTV i CAC han creat “una cita molt important en l'agenda musical, una gran plataforma de promoció tant de la Comunitat Valenciana com a nivell artístic”.

Winter Music està dirigit a tots aquells artistes, grups o solistes amb residència en la Comunitat Valenciana que no tinguen àlbum publicat, ni d'aquells que hagen firmat contracte discogràfic ni editorial. No obstant això, s'admetrà la inscripció dels artistes que hagen publicat singles, extended  play o que hagueren participat en discos recopilatoris sempre que no estiguen vinculats a una discogràfica.

Els artistes podran presentar tres temes que han d'estar enquadrats dins del pop, rock i electrònica, i és imprescindible tindre un repertori del almenys una mitja hora de duració.

Del 18 al 21 de gener es realitzarà la selecció de 6 finalistes que participaran en el Winter Music els dies 28 i 29 de gener, un concert gratuït en què els participants tindran l'oportunitat de presentar en directe els seus temes i del que eixirà el guanyador, que serà anunciat entre els dies 31 de gener i 1 de febrer. El grup triat participarà en el MTV Winter València 2011 com a primer teloner del festival, amb un mínim de 15 minuts i un màxim de 25 minuts d'actuació en el concert.

El termini d'inscripció s'inicia hui i finalitza el 10 de gener del 2011 i es realitzarà a través de l'àrea d'usuaris de la web de la Ciutat de les Arts i les Ciències, on també poden consultar les bases del concurs.