Arctic Monkeys lidera el MTV Winter 2010

23/12/2009

El concert gratüit se celebrarà el dissabte 13 de febrer
Arctic Monkeys lidera el MTV Winter 2010 El grup britànic “Arctic Monkeys” encapçalarà el dissabte, 13 de febrer del 2010 el cartell de la tercera edició del MTV Winter en la Ciutat de les Arts i les Ciències, el concert de caràcter gratuït que es completarà amb dos bandes internacionals a més d'un artista valencià.

Amb el seu últim disc, “Humbug”, “Arctic Monkeys” ha aconseguit els llocs més alts de les llistes en Regne Unit, Austràlia, França, Alemanya, Japó o Espanya, continuant amb l'enorme èxit dels seus dos primers àlbums. Han sigut caps de cartell en els festivals de Glastonbury, Readings, Leeds i el Summersonic de Japó, a més de nombrosos festivals europeus.

Després de l'èxit de les dos primeres edicions del MTV Winter tant a nivell organitzatiu com d'assistència de públic, la Ciutat de les Arts i les Ciències torna a albergar este esdeveniment musical, i oferix l'oportunitat de disfrutar en directe i de forma gratuïta, d'importants figures del panorama internacional.

L'any 2009, més de 38.000 persones van seguir en directe els concerts de Franz Ferdinand, Mando Diao, Starsailor i Polock. Així mateix, l'actuació es va emetre en 46 països a més d'Espanya, com a Estats Units, Canadà, Brasil, Gran Bretanya, Portugal, Itàlia, França, Rússia, Polònia, Holanda, Sèrbia, Croàcia, Turquia, Ucraïna, Austràlia o Japó, amb uns contactes totals de 134 milions de persones i una audiència mitjana de 15,2 milions de persones. Una repercussió que, junt amb l'aparició en els principals mitjans de comunicació d'Espanya, es traduïx en un impacte econòmic de més de 2,9 milions d'euros.