'Harry Potter: The Exhibition' arribarà a la Ciutat de les Arts i les Ciències a l’abril

04/02/2019

El Museu de les Ciències acollirà l’exposició que recrea alguns dels icònics escenaris i objectes de les pel·lícules de Harry Potter
'Harry Potter: The Exhibition' arribarà a la Ciutat de les Arts i les Ciències a l’abril

Després del gran èxit de l’exposició en la seua anterior visita, Harry Potter: The Exhibition, tornarà a Espanya esta primavera. Els fans tindran l’oportunitat de veure alguns dels icònics escenaris i objectes de les pel·lícules de Harry Potter. L’exposició se celebrarà en el Museu de les Ciències. Les entrades i més informació estaran disponibles en www.harrypotterexhibition.es en les pròximes setmanes.

En 2017, Harry Potter: The Exhibition va obrir les seues portes a Madrid, rebent més de 460.000 visitants en només 4 mesos. Després del gran èxit de l’exposició a Madrid, València serà la segona ciutat espanyola dins del tour europeu i l’única ciutat que albergarà l’exposició al nostre país en 2019.

En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat esta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la que els visitants podran disfrutar dels escenaris inspirats en els decorats de Hogwarts™ que apareixen en les pel·lícules, i sorprendre’s amb l’increïble treball manual i artístic que s’amaga darrere del vestuari, l’atrezo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula.

Sold Out i Encore s’associen amb GES per a presentar l’exposició a València. Des de la seua estrena en el Museu de Ciència e Industria de Chicago en 2009, l’exposició s’ha presentat en importants institucions culturals i d’entreteniment i en museus de ciutats de tot el món, incloent-hi Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sydney, Singapur, Tòquio, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Milà i Berlín. Des de llavors, ha rebut més de 5 milions de visitants.