Més de 900 joves han visitat de manera gratuïta el Museu de les Ciències

21/12/2020

Fins al 31 de desembre els qui hagen nascut en 2000 poden entrar gratis al Museu
Més de 900 joves han visitat de manera gratuïta el Museu de les Ciències

Més de 900 joves han visitat de manera gratuïta el Museu de les Ciències durant aquest any en coincidir el seu vint aniversari amb el del Museu, que es va inaugurar el 13 de novembre de 2000.

Entre altres iniciatives, el Museu de les Ciències ha celebrat el seu vinté aniversari amb la generació nascuda en 2000. La gratuïtat, una per persona, s'entrega únicament en les taquilles oficials del Museu de les Ciències, mostrant el DNI o passaport. Aquesta promoció finalitzarà el pròxim 31 de desembre.

En el Museu de les Ciències destaca el Teatre de la Ciència i el seu xou 'Alt Voltatge', amb experiències on es troba la Bobina de Tesla, un transformador amb efectes espectaculars, que produeix raigs de més d'un metre. La nova exposició 'Play. Ciència i Música' convida a 'tocar' la música a través de la Ciència. Hi ha interactius que permeten veure les entenimentades vocals en acció, marcar el tempo d'una orquestra i fins i tot interpretar amb diferents instruments o toca una arpa virtual.

En la mostra 'Mart. La conquesta d'un somni' es descobreixen alguns dels fets més rellevants o curiosos del planeta roig, experimentar com sonaria la veu o quin seria el pes en Mart, entre altres activitats.  

'Bosc de Cromosomes' és una altra de les exposicions més interactives del Museu. Un passeig per aquesta mostra descobreix quanta aigua forma part del cos, per què es pot escoltar, com s'aprén, on va la sang quan sale del cor o què és l'enginy. Més de cent jocs interactius en els quals comprovar la distància que es pot saltar, quant temps es manté l'equilibri o la potència muscular.