Guanyadors del IX Concurs de Dibuix de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències

23/11/2006

El dibuix d’Eugenio Romero Martín, alumne de 2n d’ESO del col•legi Martí Sorolla II de València, ha sigut el guanyador del IX Concurs de Dibuix de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències a què s’han presentat més de mil obres d’estudiants de Primària i Secundària de la Comunitat Valenciana. El dibuix guanyador és la imatge de la felicitació de Nadal del complex d’oci cultural i científic de la Generalitat Valenciana.

 

També han sigut premiats 11 escolars més de la Comunitat Valenciana: Josep Asís Pascual, del Col•legi Sta. Joaquima de Vedruna, de Vinalesa; Rebeca Marcos Jordán, del Centro de Estudios Marni, de València; Iván Aranda Navarro, del col•legi Martí Sorolla, de València; Diego Gómez Fervenza, del Centro de Estudios Marni, de València; Iris Montoya Maldonado, del col•legi públic Pablo Neruda, de València; Marta Martínez Fernández, del col•legi Sant Josep de les Germanes Franciscanes de la Immaculada; Guillermo Martorell Gómez, del col•legi Salesià Sant Antoni, de València; Sandra Gallart Muguruza, del CP Chiner Villarroya, de València; Anna Martí Hidalgo, del col•legi Auxiliadora, de Sueca, i Teresa Ridaura Fuentes, del Programa de Garantia Social Monitor Cultural de l’Ajuntament de Benetússer.

El lliurament de premis es farà al desembre dins de les propostes que oferix enguany el Festival de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Els guanyadors rebran un diploma, un lot de regals, uns quants exemplars de la postal de Nadal i quatre entrades combinades del complex (Museu + L’Hemisfèric + L’Oceanogràfic). A més, els seus dibuixos, juntament amb les altres obres presentades, s’exposaran en l’Hemisfèric.