Un dibuix de l’Hemisfèric és la postal nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències en el seu XX aniversari

12/12/2018

L’estampa està realitzada per Carla F.S. del C.R.A. Rincón de Ademuz  guanyadora del concurs 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències' 
Un dibuix de l’Hemisfèric és la postal nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències en el seu XX aniversari
El dibuix de Carla F.S. 6t de Primària del C.R.A. Rincón de Ademuz és la felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències que ha resultat triat entre els guanyadors del  concurs de dibuix de 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'. Es tracta d’una imatge nocturna de l’Hemisfèric, il·luminat de roig per Nadal i reflectit en l’aigua.  L’entrega dels premis, que inclouen entrades per a visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències, se celebrarà el pròxim 24 de desembre. 
 
De tots els treballs presentats s’han seleccionat tres dibuixos per cada dos cursos de primària. Els guanyadors de 1r i 2n de Primària són Gerard S.P. (CEIP Pare Villalonga, Borriana), Martina M. P. (Col·legi Martí Sorolla,Valencia) i Alba A. C. (CEIP Joaquín Muñoz.) En 3r i 4t de Primària han resultat premiats els dibuixos de Dario Z. S., Blanca M. R. i Javier R.A., els tres alumnes del Col·legi Camarena Valterna (Paterna).  Els guanyadors de 5t i 6t de Primària són Juan Luis G. H. (CEIP Félix Rodríguez de la Fuente, Manises), Inés S. R. (Lycée Français de València) i Carla F.S. , alumna de 6t de Primària del C.R.A. Rincón de Ademuz. El seu dibuix és la postal nadalenca de la Ciutat de lrs Arts i les Ciències.  
 
La programació especial de Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències  començarà el pròxim 14 de desembre en el Passeig d’Arcbotants amb tallers, actuacions musicals, teatre de titelles, oferta gastronòmica, mercat d’artesania  i un betlem monumental, entre altres propostes.