G. Camps: "Este conveni permetrà promoure la cultura i l'oci de la Comunitat Valenciana sense renunciar al respecte pel medi ambient"

06/08/2007

El vicepresident econòmic i president del Consell d’Administració de CACSA, Gerardo Camps, ha destacat que, amb el conveni de col.laboració entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i l’Ajuntament de Benidorm, “es vol promoure la cultura i l’oci de la Comunitat Valenciana sense renunciar al respecte pel medi ambient”. 
G. Camps: Gerardo Camps, que ha subscrit el conveni amb l’alcalde de Benidorm, Manuel Pérez Fenoll, ha destacat que amb la col.laboració que mamprenen hui les dos entitats “el complex de la Ciutat i les Arts i les Ciències té entre les finalitats principals, a més de la divulgació de la ciència i la cultura, el de difondre un missatge de protecció i de respecte per l’entorn”.

En este sentit Camps ha subratllat que “l’acord de hui establix el compromís de les dos entitats pel foment del turisme, per la conservació mediambiental i pel desenvolupament sostenible”.

Així mateix, el vicepresident econòmic ha afegit que “el turisme és un dels sectors més importants de l’economia de la nostra comunitat”, i que “en el cas de Benidorm, esta ciutat és un dels principals indrets turístics del Mediterrani”.

Este és el primer conveni que es firma amb un ajuntament amb la finalitat de donar suport a les tasques de conservació de la seua reserva natural i platges. Així, el conseller ha destacat que “Benidorm té les millors platges i hem de fer un esforç de conscienciació i divulgació d’aspectes educatius a fi de conservar-les”.

D’esta manera, el conseller ha explicat que esta activitat del consistori “es veurà reflectida en una futura exposició a l’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències, un centre que ja s’ha convertit en un dels més visitats i en centre de referència dins del camp de la divulgació i la recerca científica del món marí”.

Este acord entre les dos institucions es plasmarà ja els pròxims dies. De l’11 al 15 d’agost s’instal•larà a la platja de Benidorm un futbolí humà i un estand d’informació en què tots els visitants de la ciutat podran conéixer l’àmplia oferta cultural i d’oci de la Ciutat de les Arts i les Ciències.