Ferran Gadea i Xavi Castillo, pròximes actuacions de 'Les Nits del Museu'

24/07/2015

Humor en directe els dijous en l’escenari del llac del Museu de les Ciències
Ferran Gadea i Xavi Castillo, pròximes actuacions de 'Les Nits del Museu'

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua tots els dijous “Les Nits del Museu”, una activitat que inclou un espectacle en directe en el llac del Museu de les Ciències enfront de la terrassa del Passeig Sud. L’entrada té un preu de 6 euros i les actuacions inclouen monòlegs, comèdies, humor en directe i espectacles de màgia amb reconeguts artistes dins del circuit de Café Teatre. 

Esta setmana ha actuat Arantxa González amb el seu monòleg ‘Fins que l’arròs se’ns passe’. Les dos pròximes cites, ambdós en valencià, seran la nit del 30 de juliol amb ‘Apadrina un valencià’, a càrrec de l’actor Ferran Gadea, i el dijous 6 d’agost amb ‘Veriue-ho! de Xavi Castillo.

‘Les Nits del Museu’ se celebren els dijous de juliol i setembre (dijous 3 i 10 de setembre), a partir de les 21:15 hores i l’espectacle comença a les 22:00 hores. Els dijous d’agost, excepte el 27, s’iniciarà a les 22:15 hores amb l’actuació a partir de les 23:00 hores.

El cicle va començar amb Pablo dels Reis, que va interpretar el seu monòleg “Del tarongeret al pardalet” i també ha comptat amb “El nebot del diable” (Juan Gómez) amb el seu espectacle de cançó d’humor “Frankenstein’ i Eugeni Alemany i el seu espectacle “En persona guanye”, amb gran èxit de públic.

A l’agost, a més de Xavi Castillo el dijous 6, els dies 13 i 20 presentaran els seus espectacles Nuel Galán i Óscar Tramoyeres, respectivament. El dijous 3 de setembre actuarà Manu Baeza i “Les Nits del Museu” finalitzaran el 10 de setembre amb l’espectacle de màgia de Toni Pons.