El Museu de les Ciències acollirà a partir d'octubre l'exposició 'Play. Ciència i Música'

22/07/2020

Es tracta d'una exposició interactiva que convida a 'tocar' la música a través de la ciència
El Museu de les Ciències acollirà a partir d'octubre l'exposició 'Play. Ciència i música

El Museu de les Ciències acollirà a partir d'octubre l'exposició 'Play. Ciència i música ' produïda pel Parc de les Ciències de Granada en col·laboració amb el Museu Interactiu de la Música de Màlaga (MIMMA). La mostra aborda les relacions entre les arts i les ciències i ensenya qüestions de física, biologia o matemàtiques a través de la música, al mateix temps que explica la música a través de diferents disciplines científiques.

'Play. Ciència i Música' que estarà situada en la primera planta del Museu de les Ciències, mostrarà al públic una àmplia col·lecció històrica d'instruments musicals, espais amb experiències interactives entorn dels processos creatius i cognitius de la música, així com experiències multimèdia.

Veure les cordes vocals en acció, marcar el tempo d'una orquestra, compondre i interpretar amb diferents instruments de corda i percussió, o una arpa virtual, són algunes de les propostes de l'exposició que compta a més amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia-Ministeri de Ciència i Innovació.