El Museu de les Ciències celebra el seu vint aniversari amb l’exposició '20 amb tu, contigo, with you'

07/08/2020

La mostra de lliure accés és un recorregut a través d’estes dos dècades de divulgació científica A través d’un programa d’ordinador el públic pot configurar un càpsula del temps que s’obrirà en 2040
Nova exposició '20 amb tu, contigo, with you' que celebra el aniversari del Museu de les Ciències

El 13 de novembre el Museu de les Ciències complix vint anys. Per este motiu, s’ha creat l’exposició '20 amb tu, contigo, with you', un viatge a través d’estes dos dècades de divulgació científica i compromís cultural. La mostra, situada en el Carrer Menor del Museu, de lliure accés, recorda com era la nostra vida l’any 2000. El principi d’un nou mil·lenni, una nova centúria i dècada en què començàvem a portar els nostres primers telèfons mòbils, la vida existia sense Internet i l’Estació Espacial Internacional estava en fase de construcció.

'20 amb tu, contigo, with you' presenta, a manera de càpsula del temps, els elements més significatius que han definit al Museu de les Ciències com un referent en la ciència interactiva. Una forma de veure l’evolució de la seua història a través de peces i mòduls de diferents exposicions que han servit al llarg d’estos 20 anys per a comprendre els fenòmens científics a través de l’experimentació i l’entreteniment. A més, a través d’un programa d’ordinador, els i les visitants poden configurar una nova càpsula del temps que s’obrirà en 2040.