L’exposició 'Memòria' es pot visitar des d’esta setmana en el Carrer Major del Museu de les Ciències

17/07/2020

- Esta mostra interactiva aborda els processos mentals que construïxen els records  - El Carrer Major acull també una mostra sobre arquitectura i l’exposició 'Sobre rodes' 
L'exposició 'Memoria' en el carrer Major del Museu de les Ciències

L’exposició itinerant 'Memòria' torna esta setmana a la Ciutat de les Arts i les Ciències després de la seua exhibició en el Museu de la Ciència a Valladolid. La nova ubicació d’esta mostra al voltant dels processos de la memòria és el Carrer Major del Museu de les Ciències. Esta exposició interactiva, desevolupado per la Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb l’Exploratorium de Sant Francesc, descobrix al públic alguns dels secrets de la ment humana.

En este mateix espai, on estan instal·lats dos emblemes del Museu com són l’escultura artística de l’ADN i el pèndol de Foucault, el públic pot visitar també la mostra 'Sobre rodes' i una exposició sobre l’arquitectura de la Ciutat de les Arts i les Ciències. A més, en el Carrer Major es pot admirar la impressionant superfície envidrada del Museu, amb més de 4.000 vidres, que recau als jardins del Túria.

El Museu de les Ciències continua amb la promoció d’entrades a 4 euros fins al 24 de juliol. Amb esta tarifa única, la Ciutat de les Arts i les Ciències adapta la tarifa a la situació del Museu per la limitació d’ús tàctil d’alguns mòduls degut a les mesures higienicosanitàries.

Les instal·lacions del Museu i de l’Hemisfèric, primeres a rebre a Espanya el Certificat de Turisme Segur, atorgat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), s’han adaptat per a garantir la seguretat de visitants i personal amb mesures higienicosanitàries, barreres anticontagi i senyalètica per a permetre el distanciament social.