Els experiments en directe tornen al Museu de les Ciències

16/06/2020

Els tallers 'Química en acció', 'La ciència invisible' i 'Estudi TV' s’incorporen a la programació amb diverses sessions al dia
Els experiments en directe tornen al Museu de les Ciències

Els experiments en directe de 'La Ciència a Escena'  tornen a la programació del Museu de les Ciències. Es tracta de les activitats "Química en acció" i "La ciència invisible",  sessions especials de 'La Ciència a Escena' que reunixen els experiments més sorprenents de "Màgia Química", "Fred, fred" "aLUZina!", "Horror al buit" i "Al roig viu".

El taller "Química en acció" ( 11:00 h i 16:00 h en la sala 1)  està recomanat a partir dels 8 anys mentres que 'La ciència invisible' ( 12:00 hores i 17:30 hores en la sala 2)  s’ha dissenyat per a públic des dels 10 anys. A partir del 20 de juny s’ampliarà amb una nova sessió a les 19:00 hores de 'Química en acció'. Ambdós tallers tenen aforament reduït a 10 persones per sessió.

A més, de dilluns a diumenge a les 13:00 hores, se celebra el taller 'Estudi de TV' en el que el públic coneix els mecanismes que intervenen en la gravació d’un programa i el que ocorre en el plató i en la sala de control. L’aforament és de 8 persones per sessió.

En estes activitats els xiquets menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult que també ha d’adquirir l’entrada. El preu és de 3,5 euros per  taller i persona, no inclou la visita al Museu de les Ciències.