L’Hemisfèric renova la seua cartellera en 2019 amb l’estrena de la pel·lícula 'Planet Power 3D' el 10 de gener

27/12/2018

Últimes setmanes per a disfrutar de la pel·lícula infantil 'Robinson Crusoe 3D” en l’Hemisfèric fins al 9 de gener
L’Hemisfèric renova la seua cartellera en 2019 amb l’estrena de la pel·lícula 'Planet Power 3D' el 10 de gener

L’Hemisfèric estrena el pròxim 10 de gener la pel·lícula 'Planet Power 3D. L’energia del planeta' que conta la història de l’electricitat i el seu paper en la vida moderna, des de la cometa de Benjamin Franklin fins al Solar Impulse, el primer avió solar tripulat. Un recorregut per l’obra de científics i inventors pioners, com a Faraday, Volta, Franklin, Edison o Tesla, que va començar fa 200 anys impulsada per la innovació.

L’electricitat és l’energia del futur, sempre que es produïsca d’una manera neta i sostenible. A través de la combinació d’animació tradicional, imatges generades per ordinador i espectaculars preses aèries, la pel·lícula mostra com les energies renovables poden ajudar-nos a combatre el canvi climàtic, alhora que milloren la nostra qualitat de vida i protegixen el medi ambient.

Fins al canvi de cartellera, el públic familiar pot disfrutar de 'Robinson Crusoe 3D' amb les aventures d’un nàufrag i la seua convivència amb els habitants de l’exòtica illa de què intenta escapar. 'Robinson Crusoe' és una pel·lícula realitzada per nWave Pictures i està qualificada com apta per a tots els públics amb el distintiu especialment recomanada per a la infància.