Espectacle infantil 'Golulà' en el Museu de les Ciències este cap de setmana

26/12/2014

Dissabte  27 i diumenge 28 de desembre a les 19 hores en El Carrer Major del Museu
Espectacle infantil 'Golulà' en el Museu de les Ciències este cap de setmana

El Museu de les Ciències oferix este cap de setmana el espectáculo infantil ‘Golulá’, dins de la programació especial de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La obra es representarà el dissabte 27 i el diumenge 28 de desembre a les 19 hores en El Carrer Major del Museu de les Ciències. L’entrada és de 12 euros i inclou també la visita al Museu de les Ciències des de les 15 hores.

Esta producció ha sigut reconeguda com a Millor Espectacle Infantil en la 10a Fira de Teatre de Castella i Lleó, Espectacle millor valorat pel públic infantil-9a edició de Diumenges do Principal, i ha obtingut el Premi del Jurat al Millor Espectacle Innovador en la 24a Mostra Internacional de Teatre de Rivadavia.

Conta la història d’un país cridat Golulá. Allí les persones eren totes diferents, diferents espècies, formes i colors, inclús parlaven en idiomes distints, però així i tot tots s’entenien. Golulá només tenia un núvol. Com els habitants tenien por de perdre-la tenien un guardià molt especial, Bunkaa, un goril·la gran i de gran cor. Lara era la seua millor amiga. Un dia el malvat Doctor Terrier robarà el núvol i tot canviarà: la rialla deixarà d’escoltar-se, els rius començaran a assecar-se... Lara i Bunkaa començaran un viatge ple de perills per a intentar salvar al seu país.