"Entre Dinosaures" i "Les Nits de l'Oceanogràfic" fins a la mitjanit durant el mes d'agost

11/08/2010

El Museu de les Ciències roman obert fins a les 21:00 hores i l'Hemisfèric amplia sessions

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua durant el mes d'agost oferint una àmplia oferta de continguts. Els visitants que s'acosten al complex de divulgació fins al 31 d'agost poden disfrutar fins a la mitjanit de ‘Les Nits de l'Oceanogràfic’ i de l'exposició ‘Entre Dinosaures’.

 

La major mostra de dinosaures robotitzats d'Europa que es troba instal·lada en l'Umbracle, ha rebut des de la seua obertura el passat 15 de juliol, més de 40.000 visites que han pogut realitzar un viatge al passat, al Juràssic i el Cretaci, de la mà d'estos colossals animals.

 

L'exhibició nocturna en el Delfinari, a les 22:45 hores, és la principal protagonista de ‘Les Nits de l'Oceanogràfic’, una iniciativa que permet recórrer l'aquari de la Ciutat de les Arts i les Ciències en un horari diferent de l'habitual i visitar les seues instal·lacions on es troben espècies com els taurons, foques, morses o belugues entre moltes altres.

 

D'altra banda, el Museu de les Ciències Príncipe Felipe que roman obert fins a les 21:00 hores, ha ampliat també les sessions de diferents activitats com ‘La Ciència a Escena’ o ‘El Teatre de l'Electricitat’, entre altres. Així mateix, com a novetat durant el període estival, el Museu acull la mostra ‘Star Trek. Benvinguts a Bord’ que reunix peces originals de la sèrie i pel·lícules de ‘Star Trek’ presentades amb una cuidada escenografia capaç de teletransportar als visitants a la nau ‘Enterprise’.

 

Finalment, l'Hemisfèric també amplia durant el mes d'agost les seues projeccions diàries. El públic pot triar entre més de 10 sessions de variada temàtica en una programació que inclou les pel·lícules en gran format ‘Viatge Màgic a Àfrica’, ‘Aràbia’, ‘Dinosaures Alive’, ‘Wild Ocean’, ‘Animalòpolis’, ‘El Misteri del Nil’, i el planetari ‘Evolució’.