'Entre Dinosaures' rep més de 14.000 visites des del 15 de juliol

20/07/2010

'Entre Dinosaures' rep més de 14.000 visites des del 15 de juliol

La mostra "Entre Dinosaures" oberta al públic dijous passat, 15 de juliol en l'Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències, ha aconseguit un important èxit de públic en els seus primers dies d'exposició amb un total de 14.076 visites des de la seua inauguració fins ahir dilluns, 19 de juliol.

La mostra, la major de dinosaures robotitzats d'Europa, ocupa 3.000 metres quadrats i permet realitzar un viatge al passat, al Juràssic i el Cretaci, de la mà d'estos colossals animals. Des del més conegut Tiranosaure rex, el Diplodocus - exemplar de 27 metres de llarg situat fins a setembre en el llac sud del complex- l'estegosaure o l'iguanodon són algunes de les espècies que pot contemplar el visitant.

També el velociraptor, que significa 'lladre veloç', l'apatosaure, l'anquilosaure, el braquiosaure, el deinonic o 'urpa terrible', el cridaner dilofosaure - el més gran dels depredadors de principis del Juràssic- i el Galliminus, amb el seu bec corni i llargues extremitats posteriors, capaç de superar els 60 quilòmetres per hora.

Altres de les espècies són el Parasaurolofo amb la seua peculiar cresta de quasi dos metres de llarg, el rèptil volador Pteranodon, l'Espinosaurus caracteritzat per la seua gran vela dorsal formada per extensions de les espines vertebrals de fins a 2 metres d'alt, i el Paquicefalosaure. El Triceratops i l'Alosaure, les mandíbules del qual articulades aconseguien una mossegada més àmplia com les serps, completen junt amb altres, este viatge en el temps.

'Entre Dinosaures' romandrà oberta des de les 10:00 hores a la mitjanit fins al 31 d'agost. De l'1 de setembre al 12 d'octubre l'exposició tancarà a les 21:00 hores i del 13 d'octubre al 29 de maig del 2011 a les 19:00 hores