Entrades combinades Ciutat de les Arts i les Ciències i Pista 1 Open 500 de Tenis

26/10/2009

Entrades combinades Ciutat de les Arts i les Ciències i Pista 1 Open 500 de Tenis La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix entrades combinades que permeten l'accés per a la Pista 1 de l'Open 500 de Tenis i la visita als edificis del complex. Les entrades es poden adquirir en les taquilles del Museu de les Ciències o telefonant al 902 100 031.

La Pista 1 situada entre en l'esplanada entre el Pont de l'Assut de l'Or, i l'estany del Museu, acollirà els partits d’individuals i de dobles del dissabte, 31 d'octubre al dijous, 5 de novembre.

Hi ha dos modalitats: entrades per a la Pista 1 amb accés a més a tot el complex que inclou la visita al Museu de les Ciències, l'Oceanogràfic i l'Hemisfèric amb un preu de 40 euros per a adults i 30 euros per a xiquets de 4 a 12 anys, jubilats i persones discapacitades; o entrades per a la Pista 1 més l'entrada únicament al Museu de les Ciències que costen 15 euros en el cas dels adults i 10 euros en el cas de l'entrada reduïda.

Respecte a la primera modalitat d'entrada combinada (Pista 1 més entrada conjunta al complex) es podrà disfrutar fins en 4 dies, sense possibilitat de repetir la visita al mateix recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Per a la Pista 1 tindran validesa d'un dia.