El Museu de les Ciències oferta les entrades a 4 euros del 15 al 28 de juny

09/06/2020

Des de la reobertura més de 30.000 persones han visitat el Museu i l’Hemisfèric
El Museu de les Ciències oferta les entrades a 4 euros del 15 al 28 de juny

El Museu de les Ciències ha posat en venda les entrades a un preu reduït de 4 euros que estarà vigent del 15 al 28 de juny. Es tracta d’una tarifa única i econòmica amb la que la Ciutat de les Arts i les Ciències vol continuar promocionant la visita el Museu, adaptant el preu per la limitació d’ús tàctil de mòduls per les mesures higienico-sanitàries. 

Des que reobrira les seues portes al públic el passat 1 de juny fins ahir dilluns 8 de juny,  un total de 28.809 persones han visitat el Museu de les Ciències mentres que  l’Hemisfèric, amb un aforament més limitat (ja que només es posa en venda 42 butaques per sessió), en el mateix període de temps ha registrat un total de  2.415 espectadors.

Esta setmana, última amb gratuïtat, ja s’han reservat el 99 per cent de les entrades oferides. Encara queden per a visitar el Museu de lrs Ciències pels matins fins al divendres que poden reservar-se online en www.cac.es 

Entre les novetats, la terrassa exterior del Museu de les Ciències que recau cap a l’Umbracle  pot ser visitada pel públic que adquirix l’entrada del Museu. L’accés a la terrassa es realitza en grups reduïts des de la tercera planta del Museu; estes visites continuaran a partir del 15 de juny.

Així mateix, també es poden visitar les noves exposicions 'Junts podem aconseguir-ho' realitzada pel Consell de la infància del Museu de lrs Ciències i 'Davant del canvi, canviem' dedicades a la lluita contra el canvi climàtic. 

Les instal·lacions del Museu i de l’Hemisfèric, primeres a rebre a Espanya el Certificat de Turisme Segur, atorgat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE),  s’han adaptat per a garantir la seguretat de visitants i personal amb mesures higienicosanitàries, barreres anticontagi i senyalètica per a permetre  el distanciament social.