Els xiquets i les xiquetes disfressats de personatges de contes accediran gratis al Museu el dilluns 24 de desembre

13/12/2018

- A partir de demà divendres 14 de desembre i fins al 6 de gener el Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle acull el mercat ambulant i activitats de Nadal  - L’Hemisfèric tindrà sessió de planetari en directe 'Les Nocturnes' els dissabtes 22 i 29 de desembre 
Els xiquets i les xiquetes disfressats de personatges de contes accediran gratis al Museu el dilluns 24 de desembre

Els xiquets i les xiquetes disfressats de personatges de contes populars tindran accés gratuït al Museu de les Ciències el dilluns 24 de desembre. Amb esta iniciativa la Ciutat de les Arts i les Ciències vol celebrar amb el públic infantil esta data tan assenyalada, en la que a més estarà en marxa la programació especial de Nadal en el Passeig d’Arcbotants amb tallers, mercat ambulant i activitats lúdiques.  

També es farà entrega el dilluns 24 de desembre dels premis als guanyadors del concurs de dibuix 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'.  L’horari del Museu de les Ciències el dia de Nit de nadal serà de 10 a 14 hores, igual que les activitats del mercat ambulant de Nadal. 

A partir de demà divendres 14 de desembre en el Passeig d’Arcbotants s’ubicarà el mercat ambulant tradicional i se celebraran activitats d’oci amb tallers, actuacions musicals, teatre de titelles, entre altres propostes.

Capgrossos, dolçainers i la tradicional barraca amb el naixement donaran la benvinguda als primers visitants del mercat ambulant de Nadal  que ja comptarà  amb els llocs de venda oberts, l’oferta gastronòmica de les 'foodtrucks', el Betlem i el poble del Nadal. 

L’oferta nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències destaca per la nova exposició interactiva 'Érase una vez', que explica ciència amb contes populars, i els planetaris 'La Nocturnes d’hivern' de l’Hemisfèric. La cita amb l’astronomia narrada en directe serà el dissabte 22 de desembre i el dissabte 29 de desembre a les 20 hores.