El percentatge de satisfacció dels visitants a la Ciutat de les Arts i les Ciències supera el 90%

20/05/2013

Activitats de l'Oceanogràfic i el Museu com “Dormir amb taurons” o “Ciència a Escena” obtenen un 100% de satisfacció
El percentatge de satisfacció dels visitants a la Ciutat de les Arts i les Ciències supera el 90%

El percentatge de satisfacció dels visitants a la Ciutat de les Arts i les Ciències supera el 90% segons les dades que s'han extret de les enquestes realitzades al públic durant l'any 2012* i en les que es preguntava per les instal.lacions, atenció rebuda, informació o continguts, entre altres.

 

 

- El 93% dels visitants al Museu de les Ciències està satisfet amb els servicis prestats (instal.lacions, Atenció rebuda i informació).
- El 99% recomanaria la visita a amics i familiars, tenint en compte els continguts expositius.
- 100% de satisfacció per part del públic quant a les activitats que oferix el Museu per al públic general: “Espai dels Xiquets”, “Taller d'Electricitat”, “Ciència a Escena” i “Estudi de TV”.
- 100% de satisfacció en activitats dirigides al professorat o el cicle dirigit a centres escolars. Respecte a accions especials, com les conferències dels programes dedicats a l'Astronomia o “De ciència certa”, el públic les ha valorat amb un 92%.


- En el cas de l'Oceanogràfic, el 93% dels visitants enquestats recomanaria la visita.
- El 100% del públic que ha realitzat alguna de les principals activitats que oferix en les seues instal•lacions com “Passaport Animàlia”, “Dormir amb taurons”, “L'altre costat de l'aquari”, “Trobada amb Taurons” o “Entrenador per un dia”, recomanaria estes experiències.


- El 95% dels visitants enquestats estan satisfets amb els servicis prestats en l'Hemisfèric, el 99% recomanaria la visita a amics i familiars i un 88% tornaria a visitar-lo.


*Les enquestes es van realitzar en dos períodes, - gener-maig i juliol-novembre, amb una mostra semestral que permet obtindre resultats amb un nivell de confiança d'un 95% i un error d'un 5%-, sota el control i seguiment de l'Àrea de Planificació i Qualitat de la Ciutat de les Arts i les Ciències, per a garantir la fiabilitat dels resultats obtinguts.