El Passe Anual familiar es pot adquirir des de 38 euros fins al 9 de febrer

07/01/2014

Permet visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències durant tot un any
El Passe Anual familiar es pot adquirir des de 38 euros fins al 9 de febrer

El Passe anual de la Ciutat de les Arts i les Ciències, ara és amb importants descomptes. Fins al 9 de febrer de 2014, pot adquirir-se des de 38 euros per persona per a les famílies amb xiquets entre 4 i 16 anys i 48 euros per als passes individuals.

Estos preus suposen descomptes del 33% i el 37% respectivament, en relació a les tarifes habituals que són de 57,10 euros per persona per a les famílies i de 76,20 euros per als passes individuals.

En el cas de les famílies nombroses, com conserven el 15% de descompte addicional, arribaran a un estalvi de quasi el 50% de descompte sobre el preu oficial familiar, a més a partir del tercer fill inclòs el Passe Anual és gratis.

Totes aquelles persones que compren el Passe Anual Ciutat de les Arts i les Ciències podran disfrutar del Museu de les Ciències, de l’Oceanogràfic i de l’Hemisfèric durant 365 dies per poc més del preu d’una entrada. Per a més informació pots cridar al 902 100 031 o www.cac.es/club

Club Ciutat de les Arts i les Ciències

Més de 13.000 socis disfruten ja del Passe Anual de la Ciutat de les Arts i les Ciències, una iniciativa posada en marxa pel complex fa més de cinc anys i que permet l’entrada il·limitada als edificis que ho componen a tots els membres del Club Ciutat de les Arts i les Ciències.

El Passe Anual oferix a més, a tots els seus socis, beneficis com l’accés gratuït a algunes exposicions itinerants, projeccions i esdeveniments especials, evitar les cues passant directament per torns, aprofitar els descomptes en les botigues, restauració i aparcament, i disfrutar de més de 60 acords amb altres museus, parcs d’oci i empreses.