Al desembre i gener el Passe Anual Familiar rebaixat a 38 euros

28/12/2012

Gaudix del complex els 365 dies de l'any per poc més del preu d'una entrada diària
Al desembre i gener el Passe Anual Familiar rebaixat a 38 euros

La Ciutat de les Arts i les Ciències llança una promoció especial per al seu Passe Anual de manera que de l'1 de desembre del 2012 al 31 de gener del 2013 es podrà comprar des de 38 euros per persona per a les famílies* i 48 euros per als passes individuals. Estos preus suposen descomptes del 33% i el 37% respectivament, en relació a les tarifes habituals que són de 57,10 euros per persona per a les famílies i de 76,20 euros per als passes individuals.

Totes aquelles persones que compren el Passe Anual Ciutat de les Arts i les Ciències podran gaudir del Museu de les Ciències, de l'Oceanogràfic i de l'Hemisfèric durant 365 dies per poc més del preu d'una entrada. A més, el Passe anual és un regal original i pràctic per a sorprendre familiars i amics este Nadal i en Reis, que ara és possible aconseguir amb importants descomptes.

En el cas de les famílies nombroses, com conserven el 15% de descompte addicional, arribaran a un estalvi de quasi el 50% de descompte sobre el preu oficial, a més a partir del tercer fill inclòs el Passe Anual és gratis.

Amb la finalitat de guanyar temps en la gestió del Passe Anual a 38€ s'habilita la possibilitat de comprar-lo per mitjà del Call Center a través del telèfon 902 100 031 i d'introduir les dades a través de la pàgina www.cac.es/club. Club Ciutat de les Arts i les Ciències

*Passe Anual Familiar: Combinacions a partir de dos persones que tinguen un parentiu de primer o segon grau en línia directa ascendent i descendent (pare i fill; avi i nét).  En la unitat familiar deurà d'existir obligatoriament un menor de 4 a 12 anys. A partir del tercer fill, debades.  Descompte del 15% en tarifa familiar a famílies nombroses amb document acreditatiu. Els xiquets amb edats compreses entre 13 i 16 anys (final de l'edat escolar obligatòria) tenen un descompte del 15% de la tarifa d'adult en el passe del club quan no hi haja cap xiquet menor de 12 anys, cas en què s'aplicaria la tarifa familiar.


Més de 7.000 socis gaudixen ja del Passe Anual de la Ciutat de les Arts i les Ciències, una iniciativa posada en marxa pel complex fa més de quatre anys i que permet l'entrada il·limitada als edificis a tots els membres del Club Ciutat de les Arts i les Ciències.

El Passe Anual oferix a més, a tots els seus socis, beneficis com l'accés gratuït a algunes exposicions itinerants, projeccions i esdeveniments especials, evitar les cues passant directament per torns, aprofitar els descomptes en les botigues, restauració i aparcament, i gaudir de més de 60 acords amb altres museus, parcs d'oci i empreses