L´Oceanogràfic participa en el 34 Festival Mundial d´Imatge Submarina

27/10/2007

L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències participa, des del 24 d’octubre, en la 34 edició del Festival Mundial d’Imatge Submarina que se celebra a la ciutat francesa d’Antíbol i és considerat un certamen de referència entre els principals d’estes característiques.  
L´Oceanogràfic participa en el 34 Festival Mundial d´Imatge Submarina En la cita d’enguany, l’any passat va congregar més de 10.000 persones, l’aquari valencià ha disposat d’un estand en què ha mostrat els continguts d’un projecte que posarà en marxa l’any que ve.

Es tracta del 1r Festival Internacional d’Imatge Submarina (FIIS), que tindrà lloc del 7 a l’11 de maig del 2008 a l’Oceanogràfic, una iniciativa que s’identifica amb els principals objectius del centre, de divulgar un missatge de conservació i respecte pel medi marí i els seus habitants.

El FIIS consta de dos categories: vídeo i fotografia submarina. Durant els cinc dies del Festival es projectaran a l’Auditori Mar Roig els documentals seleccionats a concurs i s’exhibiran per totes les instal•lacions les millors fotografies rebudes. Així mateix, hi haurà diverses conferències, taules redones i tallers en col•laboració amb experts i professionals de prestigi vinculats al món de l’exploració i filmació subaquàtica.

El certamen va dirigit a tots els videosubmarinistes, fotosubmarinistes, videoartistes, realitzadors videògrafs, realitzadors de cinema i de televisió, com també a cadenes de televisió, fotògrafs, productores, clubs de busseig, escoles i públic en general. El termini per a la presentació dels treballs començarà l’1 de desembre i s’acabarà el 7 d’abril.