L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa l'activitat Passaport Animàlia

03/08/2007

L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix, a partir de l’11 d’agost, Passaport Animàlia, una iniciativa destinada a difondre un missatge de conservació dels mars, oceans i animals del planeta, mitjançant una activitat de proximitat i d’interacció amb dofins i lleons marins. 
L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa l'activitat Passaport Animàlia Passaport Animàlia, que es farà els dissabtes i els diumenges cap a les 11.45 del migdia, consistix en una visita guiada monogràfica sobre els mamífers que recorrerà les instal.lacions de dofins i lleons marins. En grups d’un màxim de 10 persones, l’activitat es dividix en dos parts, una primera part teòrica en què s’oferix al públic informació general sobre estes espècies a través d’un vídeo explicatiu; a continuació es visiten les instal.lacions on ja poden veure de prop estos animals.

Després de la xarrada, que servix per a tindre una primera presa de contacte amb estes espècies, els participants visiten primer les instal.lacions del delfinari on coneixen les cuines i la classe d’alimentació que els dofins necessiten, i accedixen a una de les piscines per a interactuar amb els animals mentre un monitor especialitzat va fent-los una explicació sobre la morfologia d’estos mamífers.

La visita de Passaport Animàlia continua en la zona dedicada als lleons marins, on els assistents poden contemplar-los a pocs metres, accedir a la zona tècnica de la instal.lació i tindre una xarrada amb un entrenador del recinte per a conéixer a fons estos mamífers.

Per a poder gaudir de Passaport Animàlia, el públic ha d’adquirir una butlleta a banda de l’entrada normal de l’Oceanogràfic. La butlleta, el passaport, per a esta nova activitat es pot comprar tant a les taquilles del parc com en el servici de reserves. El preu del passaport és de 30 € per a adult i 15 € per a xiquet. L’edat mínima de participació són 6 anys, i els xiquets de 6 a 12 anys han d’anar obligatòriament acompanyats d’un adult.