L'Oceanogràfic oferix la preestrena de la pel.lícula 'Movida bajo el mar'

27/08/2007

L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències presentarà dissabte que ve, a les 12.00 hores, la preestrena de la pel.lícula d’animació “Movida bajo el mar” (“Shark bait”). El film narra la història d’un peixet que es diu Chip que, després d’haver-ho perdut tot, decidix viatjar a un exòtic escull i mamprendre una aventura que canviarà la vida dels habitants de l’indret.  
Al llarg d’esta setmana, del 28 al 31 d’agost, el públic que vulga assistir a la preestrena a l’Auditori Mar Roig de l’Oceanogràfic podrà fer-ho participant en un concurs diari a través de les emissores de ràdio locals que consistirà a respondre de forma correcta una sèrie de preguntes referents a les espècies que hi ha a l’Oceanogràfic.

A més, durant este mateix període, els visitants que acudisquen a veure la projecció de “Secrets de l’Oceanogràfic”, un documental sobre la tasca que fan veterinaris i biòlegs de l’Oceanogràfic, també podran participar en un altre concurs en què podran optar a diversos premis relacionats amb la pel•lícula “Movida bajo el mar”.

“Movida bajo el mar” relata la història del jove Chip en un exòtic escull després d’haver perdut tràgicament els pares en una xarxa de pesca. Allí coneix Leti, de qui s’enamora perdudament, i Nerón, un tauró malcarat que té atemorits tots els habitants de l’escull i amb el qual Chip, amb l’ajuda dels nous amics, s’enfrontarà en una dura lluita fins a aconseguir véncer-lo.

El film, que es projectarà als cinemes a partir del 7 de setembre i que dura 77 minuts, ha sigut dirigit per Howard E. Baker i John Fox, i escrit per Scout Clevenger.