L'Oceanogràfic i el Museu de les Ciències es disfressen per Halloween amb animacions i tallers especials

30/10/2012

De l'1 al 4 de novembre, el taller Estudi de TV del Museu es tematitza i l'Oceanogràfic comptarà amb la visita d'una família terrorífica, entre altres propostes per a passar-ho de por
L'Oceanogràfic i el Museu de les Ciències es disfressen per Halloween amb animacions i tallers especials

L'Oceanogràfic i el Museu de les Ciències es ‘disfressen' per Halloween amb animacions i tallers especials per a celebrar de forma divertida esta popular festa. En l'Oceanogràfic una família de por espera darrere dels cantons per a donar esglais i provocar rialles.


I mentres en el Museu de les Ciències els visitants podran seguir a les carabasses per a conéixer els mòduls més terrorífics del Bosc de Cromosomes i de l’exposició Superherois on algú els oferirà ‘truco o trato’. Estes són algunes de les sorpreses que prepara la Ciutat de les Arts i les Ciències per a celebrar este pont festiu de l'1 al 4 de novembre, en el que els xiquets de 4 a 12 anys disfressats tindran accés gratuït.

Les clàssiques disfresses d'animals, superherois o princeses competiran en diversió amb xicotets fantasmes, esquelets, bruixetes o vampirs, típics d'estes dates. Tant en l'Oceanogràfic com en el Museu de les Ciències s'instal·larà un espai on els xiquets disfressats es faran fotos que podran pujar al Facebook de CAC i participar en el concurs a la millor disfressa. El xiquet disfressat guanyador podrà gaudir d'un passe anual de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a ell i els seus pares.

En la plaça d'accés a l'Oceanogràfic, des de les 10:30 a 13:30 hores, se celebraran tallers educatius amb objectes curiosos com a closques de tortugues, cranis, plomes de pingüins, empremtes de distintes aus i inclús dents autèntiques de tauró.


En l'aquari ‘Oceans', un dels més grans del món, el públic trobarà submergida una làpida en memòria dels taurons sacrificats en els mars del món. I un gran acrílic ens preguntarà qui és més perillós, si els taurons o els sers humans. Es tracta de conscienciar sobre la importància de la protecció dels animals com els taurons, un dels més amenaçats.

Al llarg dels diferents aquaris, els visitants descobriran els ‘Monstres del Mar' i les visites que es realitzen a ‘L'altre costat de l'aquari' seran diferents i especials de l'1 al 4 de novembre.

Seguix a les carabasses en el Museu

En el Museu de les Ciències, els visitants hauran de trobar les carabasses que els indicaran on estan els mòduls més terrorífics, amb continguts sorprenents com una galeria d'animals mutants, epitafis divertits com el del mític Groucho Marx i el seu ‘Disculpen que no m'alce senyora”, o capgrossos científics que ens esperen entre els racons de ‘Superherois' i més llocs del Museu per a donar-nos algun esglai…. mentres repartixen caramels als xiquets disfressats.

I per tan sols 2,05 euros, podran gravar el seu propi programa de tv ‘de por' en l'Estudi de TV, en la planta baixa, del Museu de les Ciències que de l'1 al 4 de novembre tindrà un chroma d'allò més terrorífic.