L'Oceanogràfic posa en marxa l'activitat "Trobada amb Pingüins"

27/08/2010

L'Oceanogràfic posa en marxa l'activitat L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències incorpora a partir de dimecres que ve, 1 de setembre, una nova activitat en la seua programació, “Trobada amb Pingüins”, una iniciativa que permetrà als visitants descobrir els secrets dels pingüins Humboldt (Spheniscus humboldti) en la seua pròpia instal.lació, alimentant-los i aprenent sobre les característiques d'esta espècie.

Els participants coneixeran, de la mà dels cuidadors, algunes de les particularitats d'este animal que pot contemplar-se en una de les piscines del nivell superior de la Torre de Temperats. Inclús, podran realitzar una visita a la incubadora i faedora d'aus, on es crien a mà alguns pollets abans de ser traslladats a la zona d'exhibició.

Els pingüins de Humboldt habiten en les costes de Xile i Perú. Solen mesurar entre els 65 i 72 centímetres i el seu pes oscil.la entre els 3 i 5 quilograms. Es caracteritzen per ser animals gregaris –viuen en grup- i per la seua condició de molt bons nadadors, ja que poden arribar a aconseguir els 40 quilòmetres per hora. La dieta d'esta espècie està composta principalment de peixos, calamars i altres xicotets animals marins.

"Trobada amb Pingüins" es realitzarà tots els dies, a les 15.15 hores i en grups de 10 persones com a màxim i 6 com a mínim. Per a més informació sobre l'activitat, pot telefonar-se al 902 100 031.


"Les Nits de l'Oceanogràfic" i "Entre Dinosaures" fins a la mitjanit


D'altra banda, els visitants que s'acosten a la Ciutat de les Arts i les Ciències fins al 31 d'agost poden disfrutar de "Les Nits de l'Oceanogràfic" i "Entre Dinosaures" fins a la mitjanit.

La primera opció permet conéixer les instal.lacions del complex marí en un horari diferent de l'habitual i assistir a les exhibicions nocturnes en l’aquari dels dofins, que enguany presenta com a novetat un espectacle multimèdia que recorre la història del Mediterrani, on la música i les imatges es combinen amb els exercicis d'estos cetacis.

La segona proposta és la visita a la major exposició de dinosaures robotitzats d'Europa, que es troba instal•lada en l'Umbracle i que des de la seua obertura al públic el passat 15 de juliol ha rebut més de 100.000 visites.

La mostra, que ocupa una superfície de 3.000 metres quadrats, descobrix espectaculars dinosaures del Juràssic i el Cretaci, fins a un total de 26 robots amb aparença natural capaç d'efectuar una gran varietat de moviments i sons que sorprendran al visitant. Des dels 2,5 metres de l'Estegosaurio als 27 metres de llarg del Diplodocus, passant per la rèplica d'un Tiranosaure Rex de 14 metres.