L'Oceanogràfic posa en marxa el concurs 'Entrenador per un dia' a través de twitter

12/05/2014

Fins al 14 de maig, els participants han de comptar en un tuit a qui els agradaria regalar esta activitat i perquè
L'Oceanogràfic posa en marxa el concurs 'Entrenador per un dia' a través de twitter

L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa el concurs ‘Entrenador per un dia’ a través del compte oficial de Twitter. Els guanyadors podran disfrutar d’esta activitat el pròxim 29 de maig.

Per a participar cal ser seguidor de @CityArtsScience i comptar en un tuit a a qui regalaria l’activitat i perquè, incloent-hi l’hashtag #EntrenadorPorUnDía i mencionant @CityArtsScience. Es pot participar tantes vegades com es vullga i guanyarà el tuit amb nombre més gran de RT el 14 de maig a les 12h, data en què es donarà per finalitzat el concurs i s’anunciarà en les pròpies xarxes socials el guanyador. El guanyador realitzarà l’activitat amb l’acompanyant que trie el 29 de maig de 2014.

‘Entrenador per un dia’, que complix el seu quint aniversari, es dirigix a majors de 18 anys i es concep com una oportunitat única per a viure de prop com és la labor que desenrotlla cada dia l’equip que treballa amb els mamífers marins en les instal·lacions de l’Àrtic, Delfinari, Illes i l’ARCA del Mar (Àrea de Recuperació i Conservació d’Animals del Mar).

El recorregut s’inicia en la zona de l’Àrtic, on els participants reben una xarrada introductòria sobre les belugues i les morses, a més de presenciar com s’alimenten i duen a terme el seu entrenament mèdic. Després d’esta visita, els assistents continuen la seua experiència en el Delfinari, on col·laboren en els preparatius d’una exhibició, poden accedir a la cuina o realitzar una sessió d’entrenaments.

Ja en l’ARCA del Mar, els participants coneixen les tortugues que es troben en procés de recuperació. Posteriorment, es dirigixen a les instal·lacions de foques i de lleons marins per a prendre part com a auxiliars en un entrenament amb estos animals. L’activitat es du a terme tots els dies, de 9,00 a 17,00 hores, i en ella poden participar un màxim de dos persones cada dia.