L'Oceanogràfic posa en marxa el cicle de xarrades 'Compta'm'

08/09/2014

La primera serà el dissabte 27 de setembre i estará dedicada a les aus marines
L'Oceanogràfic posa en marxa el cicle de xarrades 'Compta'm' L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa a partir de setembre una nova activitat dirigida al públic en general a partir dels 16 anys. Es tracta del cicle de xarrades 'Compta’m', cinc sessions matinals en què els participants podran aprofundir en el coneixement de principals animals de l’Oceanogràfic.

Aus marines (27 de setembre); peixos (25 d’octubre); cetacis (31 de gener de 2015); lleons marins, foques i morses (25 d’abril de 2015), i taurons (30 de maig de 2015), seran els protagonistes de les sessions que es realitzaran els dissabtes de 10 a 14 hores amb opció a ampliar la visita a l’Oceanogràfic la resta del dia.

El públic que participe coneixerà els aspectes bàsics sobre l’anatomia d’estos animals, com s’alimenten, la seua reproducció i les amenaces a què s’enfronten, posant especial atenció en el que es pot fer per a ajudar en la seua conservació.

Descobriran la vulnerabilitat dels taurons; alguns dels peixos més curiosos com el Peix Lluna o el Tauró porc; les línies d’investigació de l’Oceanogràfc entorn dels cetacis; les principals diferències entre lleons marins, foques i morses, o el gran nombre d’aus marines, voladores o nadadores que es troben en les instal·lacions de l’aquari.