L'Oceanogràfic organitza una 'volta a peu' solidària en el marc de la campanya contra el canvi climàtic de l'Associació Europea de Zoos i Aquaris

18/06/2014

Dissabte que ve 21 de juny, a partir de les 20 hores
L'Oceanogràfic organitza una 'volta a peu' solidària en el marc de la campanya contra el canvi climàtic de l'Associació Europea de Zoos i Aquaris La Ciutat de les Arts i les Ciències col·labora durant este mes de juny amb UNICEF en la campanya 'Sense aigua, no hi ha vida', que destaca la importància de l'aigua en la supervivència infantil. Dins de les accions programades, el dissabte, 21 de juny es realitzarà una "volta a peu" solidària contra el canvi climàtic que davall el lema "Junts de Pol a Pol" invita les famílies a participar en una carrera dins de les instal·lacions de l'Oceanogràfic.

La volta a peu solidària s'emmarca dins de la campanya mediambiental promoguda per l'Associació Europea de Zoos i Aquaris (EAASSA) "Pole to Pole", i a la que l'Oceanogràfic s'ha sumat amb una sèrie d'activitats de distint tipus. Esta campanya pretén donar a conéixer els efectes devastadors del canvi climàtic sobre els distints ecosistemes del planeta i proposar alternatives en les accions quotidianes per aconseguir frenar-lo.

Esta iniciativa que començarà a les 20:00 hores, destinarà íntegrament el preu del dorsal, 7 euros, als programes d'aigua, sanejament i higiene que UNICEF desenvolupa per a fomentar l'accés a l'aigua de milions de xiquets en tot el món. Amb 7 euros UNICEF pot proporcionar aigua potable a 1 xiquet durant 14 setmanes. Els dorsals poden adquirir-se en les taquilles de la Ciutat de les Arts i les Ciències i en el telèfon d'informació 902 100 031.

Al finalitzar el recorregut, els participants podran visitar les instal·lacions d'Àrtic i Antàrtic i conéixer, a través de xarrades de personal d'Educació, mostres biològiques dels animals polars de l'Oceanogràfic i la seua conservació en les dos instal·lacions. També podran fer-se una fotografia amb les mascotes Walrus i Beluga.

A més d'esta carrera solidària, l'Oceanogràfic acull l'exposició fotogràfica 'Històries a través de l'Aigua' i els visitants de la Ciutat de les Arts i les Ciències tenen la possibilitat al comprar la seua entrada o realitzar una compra en les botigues del complex, de col·laborar amb UNICEF amb un donatiu d'1 euro amb què l'organització pot proporcionar aigua potable a un xiquet durant dos setmanes.