L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències inicia la seua Escola d'Estiu

22/06/2009

L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències inicia la seua Escola d'Estiu
L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha iniciat hui el primer torn de la seua Escola d'Estiu. Durant cinc dies, els participants en esta iniciativa realitzen diferents activitats relacionades amb el món del mar a través de diferents jocs i tallers. Així mateix, el dimecres 24 de juny els xiquets tindran l'oportunitat d'assistir a una solta de tortugues, exemplars que seran tornats al seu medi natural després d'un període de recuperació necessari en l'ARCA del Mar (Àrea de Recuperació i Conservació d'Animals del Mar) de l'Oceanogràfic.

Com en anys anteriors, els xiquets passaran el dijous, 25 de juny una nit en la Torre Oceans i dormiran rodejats de taurons i conciliaran el son mentres observen a altres espècies com el peix serra o el peix lluna, entre altres. A més, el divendres 26 de juny, visitaran zones que el públic no veu com la galeria tècnica de l'Oceanogràfic on es troben la zona de quarantena, la planta de cogeneració per al subministrament d'energia o les cuines que utilitzen els cuidadors per a preparar el menjar dels animals.

L'Escola d'Estiu, que té com a objectiu fomentar noves actituds entre el grup i l'aprenentatge a través de la diversió, continuarà del 29 de juny al 3 de juliol (torn 2), del 6 al 10 de juliol (torn 3) i del 13 al 17 de juliol (torn 4).