L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències obri per quint any la seua Escola d'Estiu

18/05/2009

 Després de l'èxit de les anteriors edicions, la Ciutat de les Arts i les Ciències presenta per quint any consecutiu l'Escola d'Estiu de l'Oceanogràfic. Esta iniciativa, que es realitza en quatre tandes entre juny i juliol, està dirigida a xiquets que hagen cursat de setembre del 2008 a juny del 2009 qualsevol curs de primària.

El principal objectiu d'esta Escola d'Estiu és fomentar noves actituds dins el grup i l'aprenentatge a través de la diversió. Durant cinc dies, els xiquets se submergixen en el món marí acompanyats per monitors qualificats i realitzen diversos jocs i tallers.

Així mateix, com en anys anteriors, els xiquets que vulguen podran participar en l'activitat “Dormir amb taurons” en que passaran una nit en la torre d'Oceans rodejats d'estos animals. Els participants de l'Escola també tindran l'oportunitat de recórrer les exposicions el Museu de les Ciències Príncep Felipe i assistir a una de les projeccions de l'Hemisfèric.

La inscripció ja pot realitzar-se a través del telèfon 902 100 031. Els interessats podran inscriure's en una de les quatre sessions en què es realitzarà l'Escola d'Estiu: del 22 al 26 de juny (torn 1), del 29 de juny al 3 de juliol (torn 2), del 6 al 10 de juliol (torn 3) i del 13 de juliol al 17 de juliol (torn 4).

Dins de cada un de les torns hi haurà dos grups distribuïts en funció del curs que haja acabat eixe any el xiquet participant, amb un màxim de 40 xiquets/es per grup: xicotets: 1r i 2n de primària; i majors: 3r a 6t de primària.

L'horari serà de dilluns a dijous de 9:00h a 17:00 hores, a excepció del dijous (Torns 1,2 i 3) o dimecres (Torn 4) on els participants es quedaran en el parc per a dormir en la instal·lació de taurons. L'últim dia de l'Escola, els divendres, l'hora d'arreplega serà en acabant de dinar, a les 15:00h.