L'Oceanogràfic amplia la informació sobre els animals amb codis QR en les exhibicions

03/12/2012

Els visitants accedixen a vídeos, enllaços relacionats, entrevistes amb experts i notícies
L'Oceanogràfic amplia la informació sobre els animals amb codis QR en les exhibicions

L'Oceanogràfic ha ampliat la informació sobre els animals que acull gràcies a la incorporació de codis QR en els diferents aquaris. D'esta manera, l'experiència de recórrer les exhibicions es fa més interactiva i el visitant interessat pot obtindre més dades i accedir a diferents recursos per a conéixer millor com són els animals

Els codis QR redirigixen a l'usuari a la pàgina web de la Ciutat de les Arts i les Ciències, en concret a l'apartat de les fitxes dels animals de l'Oceanogràfic. Així, el públic té accés a enllaços relacionats, fotografies, vídeos, notícies o entrevistes amb els propis cuidadors i experts de l'Oceanogràfic que els permetran aprofundir en el coneixement de les belugues, els taurons o els pingüins, entre altres, i en alguns casos, saber l'estatus de cada espècie, és a dir el grau d'amenaça sobre cada una d'elles.

Curiositats i sabies que…?, el tipus d'alimentació, les zones on habiten, característiques físiques, la seua reproducció, són altres de les dades que el visitant tindrà l'oportunitat d'obtindre a través dels seus terminals mòbils amb connexió a internet per mitjà de 3G.

L'objectiu és facilitar la major quantitat d'informació i presentar el públic l'espai web dedicat als animals de l'Oceanogràfic. S'han instal·lat codis QR relacionats amb les espècies més representatives de l'Oceanogràfic en els diferents aquaris com el d'Àrtic, Antàrtic, Mediterrani, Tropicals i Temperats, Oceans i està previst anar ampliant este nou servici al públic.