L'Oceanogràfic acull el Congrés de l'Associació Europea de Conservadors d'Aquaris Públics

24/10/2009

L'Oceanogràfic acull el Congrés de l'Associació Europea de Conservadors d'Aquaris Públics Del 28 d'octubre a l'1 de novembre l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà el 26é Congrés de l'Associació Europea de Conservadors d'Aquaris Públics (EUAC) que té com a principal objectiu promoure la comunicació dels especialistes que treballen en este tipus de centres i que col.labora en paral.lel amb l'Associació Europea de Zoos i Aquaris (EAASSA).

Es preveu l'assistència de 130 experts d'un total de 62 aquaris sobretot europeus, encara que també de Xina, Japó, Estats Units o Kuwait. Durant el congrés es tractaran diferents aspectes de la gestió dels grans aquaris, com el manteniment i conservació d'espècies, veterinària, o gestió, tecnologia i qualitat de l'aigua. Entre els temes que es presentaran destaquen els relacionats amb la reproducció d'espècies singulars i la sostenibilitat aplicada a la gestió d'aquaris.

Així mateix, l'Oceanogràfic, que és membre de l'EUAC des de la seua obertura en 2003, presentarà el resultat dels seus treballs en veterinària d'animals aquàtics, parasitologia de peixos, així com el manteniment d'invertebrats mediterranis i la rehabilitació de tortugues marines.