L'Oceanogràfic acull el certamen de cine submarí "CINESUB"

24/04/2009

 • Del 15 al 17 de maig es projectaran els documentals guardonats en els principals festivals nacionals i internacionals • Paral•lelament es realitzaran conferències sobre temes relacionats amb la imatge submarina i el món dels oceans

L'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà del 15 al 17 de maig el certamen de cine submarí “CINESUB”, la major Mostra Internacional durant la qual es projectaran documentals submarins dels autors més reconeguts i guardonades en Festivals Nacionals i Internacionals.

L'Auditori Mar Roig acollirà les projeccions dels treballs premiats en l'última edició del Festival Mundial d'Imatge Submarina d'Antibes (França). Entre ells destaquen “SuperFish” de Richard Rosenthal, Premi Especial del Públic i Premi Planeta Thalassa o “L'últim viatge”, el multipremiat curtmetratge de Rafa González i Mayte Sánchez que denúncia la matança de balenes.

Altres de les produccions que podran veure's són “Mar de Ningú” de Rafa Herrero, “Shark Water”de Rob Steward que se submergix en el negoci de les aletes de tauró, “Colour Talks and Fisheye Fantasy”, la guardonada sèrie de Guy i Anita Chaumete, o “Una vida entre balenes” de National Geographic.

Així mateix, es realitzaran conferències sobre temes relacionats amb la imatge submarina i el món dels oceans a càrrec de ponents com Leandro Blanco que compta amb més de 100 premis internacionals inclòs el de la Royal Photographic Society.