El Museu de les Ciències organitza una nova edició del taller de matemàtiques interactives dirigit a docents

16/12/2015

El curs “Aprenentatge interactiu de les matemàtiques. El soroban en el Museu” se celebrarà el pròxim mes de febrer
El Museu de les Ciències organitza una nova edició del taller de matemàtiques interactives dirigit a docents El Museu de les Ciències Príncep Felipe acull el pròxim mes de febrer una nova edició del taller “Aprenentatge interactiu de les matemàtiques. El soroban en el museu”, organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències, el CEFIRE de València i l’Institut de Rafelbunyol.

Amb este curs, els professors de Primària, Secundària i Cicles formatius de matemàtiques i àmbit científic a qui va dirigit, descobriran com poden ser d’interactives les matemàtiques per mitjà de l’ús de diversos recursos com el soroban (àbac japonés) i també mentres recorren algunes de les exposicions i tallers del Museu.

L’activitat es realitzarà en la Sala Polivalent del Museu de les Ciències en quatre sessions els dies 4, 11, 18 i 25 de febrer de 17:30 a 20:00 hores. El dissabte, 5 de març, els docents participaran en una visita al Museu en què recorreran les exposicions amb mòduls interactius relacionats amb les matemàtiques, se’ls mostraran diversos materials educatius que poden aprofitar-se en les aules, i assistiran a una sessió del Teatre de l’Electricitat i a un taller exclusiu de Ciència a Escena centrat en experiències matemàtiques.

Esta iniciativa s’emmarca dins de les activitats dirigides a professors que es desenrotllen en la Ciutat de les Arts i les Ciències per a donar a conéixer els continguts d’interés que els servisquen els docents per a dinamitzar les seues classes i aprofitar al màxim la visita amb els seus alumnes.

Inscripcions CEFIRE VALÈNCIA