El Museu de les Ciències Príncipe Felipe oferix gratis les sessions de 'La ciència a escena' este diumenge 18 de maig

16/05/2014

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus
El Museu de les Ciències Príncipe Felipe oferix gratis les sessions de 'La ciència a escena' este diumenge 18 de maig Amb motiu del Dia Internacional dels Museus que se celebra este diumenge, 18 de maig, els visitants que s'acosten al Museu de les Ciències Príncipe Felipe podran accedir de forma gratuïta a les sessions de “La ciència a escena”, tallers i demostracions que ensenyen ciència de forma diferent potenciant els aspectes lúdics sense renunciar al rigor científic.

Estes experiències i demostracions començaran a les 11:45 h amb la sessió ‘Fred Fred' (Sala 1 de la planta baixa del Museu). A les 13 hores “aLUZina” (Sala 2 planta baixa Museu), a les 16 hores “Horror al buit” (Sala 2), i a les 17:15 hores “Màgia Química” (Sala 1).


Cada demostració és una posada en escena d'un grup d'experiments que amb un fil conductor determinat ensenyen ciència de manera divertida. Es construïx una història a partir d'una seqüència d'experiències dirigides a sorprendre el públic que inclús pot participar en alguns moments de l'activitat.

A més, durant tota la setmana s'ha realitzat un sorteig d'entrades a través del compte oficial que la Ciutat de les Arts i les Ciències té en Facebook entre totes aquelles persones que han participat en un joc de preguntes sobre el Museu i els seus continguts. Les entrades són vàlides per al mateix diumenge, 18 de maig.