El Museu de les Ciències Príncipe Felipe celebra el VII aniversari amb una jornada de portes obertes

10/11/2007

Dia 13 de novembre, dimarts, se celebra el seté aniversari del Museu de les Ciències Príncipe Felipe. Per este motiu, l’entrada a les instal•lacions serà gratuïta. El segon dels edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències que es va obrir al públic nasqué amb la finalitat de fomentar la curiositat i l’esperit crític tot intentant, al mateix temps, sorprendre i delectar el públic a través dels continguts. 
El Museu de les Ciències Príncipe Felipe celebra el VII aniversari amb una jornada de portes obertes Durant estos set anys, al Museu de les Ciències s’han fet moltes exposicions interactives, tallers i tota classe d’activitats i d’iniciatives relacionades amb l’educació i la divulgació científica, a més de mantindre una estreta col•laboració amb els principals museus científics d’arreu del món. Tot això acompanyat d’un èxit de públic important: més de 20 milions de visitants.

Cada any, la programació del Museu de les Ciències es renova a través de diversos blocs amb continguts de ciència interactiva. En este sentit, l’any 2007 s’han incorporat al centre diverses exposicions com ara “Els materials de l’èxit”, sobre la ciència i l’esport; “Swiss design now”; “Cuidem la teua qualitat de vida”, sobre biomecànica; “Titanic. The exhibition”, i activitats com obres de teatre científic i nous tallers interactius de “Ciència a Escena” dedicats a la robòtica.

A més, durant estos anys, el Museu de les Ciències s’ha convertit en un fòrum destacat per a la realització de congressos científics i centre de referència internacional que ha acollit reunions importants com la V Cimera Euromediterrània, el Congrés d’Astrofísica “100 anys de supernova”, la Trobada sobre Desertificació en la Regió Mediterrània o el 57 Congrés Internacional d’Astronàutica, entre moltes d’altres.


En este sentit, i coincidint amb la celebració del VII aniversari del Museu de les Ciències Príncipe Felipe, el complex acull a partir de demà, dilluns 12 de novembre, i fins dissabte que ve, 17 de novembre, la 27a Reunió Plenària del Grup Intergovernamental d’Experts sobre el Canvi Climàtic de les Nacions Unides, una reunió que congrega més de 2.500 científics procedents de més de cent de països.