El Museu de les Ciències oferix la conferència 'Armes Químiques' dins del cicle 'De ciència certa'

19/11/2014

Dijous, 20 de novembre, 19:30 en l'Auditori
El Museu de les Ciències oferix la conferència 'Armes Químiques' dins del cicle 'De ciència certa'

La Ciutat de les Arts i les Ciències continua este dijous, 20 de novembre amb el cicle de divulgació científica “De ciència certa” amb la conferència, de lliure accés prèvia inscripció, impartida pel catedràtic de Química Orgànica de la Universidad Complutense de Madrid, el Dr. Miguel A. Sierra i titulada “Armes Químiques”.

En la seua xarrada, que s'iniciarà a les 19:30 hores en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències i que es realitza en col·laboració amb la Real Societat Espanyola de Química, el Dr. Sierra presentarà els distints tipus d'agressius químics i els seus efectes, la seua història, les conseqüències d'un atac terrorista i els esforços a nivell internacional que estan realitzant per a la seua prohibició.

El cicle “De ciència certa” presenta conferències mensuals en què es tracten temes científics d'interés quotidià com la nutrició, l'envelliment o els avanços tecnològics, que es combinen amb aspectes curiosos com la física de la cervesa o com construir una piràmide.

La següent cita es realitzarà el dimecres, 17 de desembre a càrrec de l'Enginyer Aeronàutic de la Universidad Politécnica de Madrid, Javier Rodríguez que oferirà la conferència “Quina canya de física”.