El Museu de les Ciències celebra la competició 'Desafiament Robot' amb la participació de 184 equips

16/05/2014

Accés gratuït fins a les 18 h en el Saló d’Arcs i Auditori Santiago Grisolía
El Museu de les Ciències celebra la competició 'Desafiament Robot' amb la participació de 184 equips El Museu de les Ciències Príncipe Felipe celebra hui divendres la sisena edició de la competició “Desafiament Robot” en la que participen 184 equips de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Formació Professional de la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa un rècord de participació de totes les edicions celebrades des de l'any 2009.

La jornada és d'accés gratuït des de les 9.45 a les 18.00 hores aproximadament en el Saló d’Arcs i l'Auditori Santiago Grisolía del Museu. El concurs consistix en la realització de dos proves iguals per a les categories Lego i Lliure: la CentralBot i Vel-velocitat. En la categoria especial, es realitza una única prova denominada Ball en la qual els robots guanyadors seran aquells que s'ajusten millor al ritme que marca la música, realitzant la coreografia més completa i original.

Esta iniciativa compta amb el suport de col·laboradors de l'àmbit industrial, universitari i empresarial com OMRON, Energy Sistem, la Universitat de València, l'Escola Politècnica Superior de Gandia, la Universitat Politècnica de València, o American Space València pertanyent a l'Ambaixada dels Estats Units a Espanya.