El Museu de les Ciències celebra el Dia dels Museus amb un sorteig d'entrades durant tota la setmana en Facebook

12/05/2014

El diumenge, 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, les sessions de “La ciència a escena” seran gratuïtes
El Museu de les Ciències celebra el Dia dels Museus amb un sorteig d'entrades durant tota la setmana en Facebook

El Museu de les Ciències Príncipe Felipe sorteja entrades a través de Facebook des de hui i fins a divendres que ve, 16 de maig amb motiu del Dia Internacional dels Museus que se celebra el diumenge, 18 de maig. A més eixe dia totes les sessions de “La ciència a escena” seran gratuïtes per als visitants.

El sorteig d'entrades es realitza en el compte oficial que la Ciutat de les Arts i les Ciències té en Facebook entre totes aquelles persones que participen en un joc de preguntes fins al divendres, 16 de maig. Les entrades seran vàlides per al mateix diumenge, 18 de maig.

A més, els visitants que s'acosten al Museu el diumenge, 18 de maig podran accedir de forma gratuïta a les sessions de “La ciència a escena”. Tindran l'oportunitat d'assistir als tallers i demostracions científiques que es realitzen en el Museu de les Ciències i que ensenyen la ciència de forma diferent potenciant els aspectes lúdics sense renunciar al rigor científic.

Estes experiències i demostracions començaran a les 11:45 h amb la sessió ‘Fred Fred' (Sala 1 de la planta baixa del Museu). A les 13 hores “aLUZina” (Sala 2 planta baixa Museu), a les 16 hores “Horror al buit” (Sala 2), i a les 17:15 hores “Màgia Química” (Sala 1).