El Museu de les Ciències acull la presentació de l'estudi Percepció social de la ciència i la tecnologia a Espanya 2004

08/12/2005

El director del Museu de les Ciències Príncipe Felipe i president de l’Associació Espanyola de Periodisme Científic (AEPC), Manuel Toharia, i el director de Programes i Estudis de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), José Manuel Báez Cristóbal, presentaran demà, divendres, 9 de desembre, l’estudi Percepció social de la ciència i la tecnologia a Espanya 2004, que analitza com perceben i estimen la ciència els espanyols, com també l’Anuari 2005 de l’AEPC.

 

Després de la presentació de l’estudi intervindran el catedràtic de la Universitat Politècnica de Madrid, Santiago Lorente, i el catedràtic de la Universitat de les Illes Balears, José Luis Luján, que parlaran respectivament sobre “Política i religió en relació amb la ciència i la tecnologia” i “La ciència en la política. Estudi sobre la percepció pública de la regulació del canvi tecnològic”.

L’estudi Percepció social de la ciència i la tecnologia a Espanya 2004 és el resultat de l’anàlisi elaborada per un grup d’experts de la Segona enquesta nacional sobre percepció social de la ciència i la tecnologia (2004), encarregada per la FECYT a TNS-Demoscopia.

• Divendres 9 de desembre del 2005
• 11.00 hores
• Sala Polivalent. Museu de les Ciències Príncipe Felipe