El Museu de les Ciències acull la mostra 'Futur Aigua'

29/07/2010

En la tercera planta fins al 12 de setembre.
El Museu de les Ciències acull la mostra 'Futur Aigua' El Museu de les Ciències Príncipe Felipe acull fins al pròxim 12 de setembre l'exposició “Futur Aigua”, una mostra impulsada per l'Obra Social de Caja España que presenta el públic la problemàtica de l'aigua des d'una visió global i objectiva, i que ha sigut inaugurada hui pel vicepresident tercer i conseller de Medi Ambient, Juan Cotino.

“Futur Aigua” explica què és i com s'utilitza este bé tan indispensable per a la humanitat i hui tan amenaçat pel canvi climàtic, les accions de l'home i un consum irracional. Amb estes premisses i objectius s'ha desenvolupat este projecte amb l'ànim d'aprofundir en la conscienciació ciutadana per a un millor ús i atenció de l'aigua dolça disponible.

A través d'instal•lacions, panells gràfics, audiovisuals, maquetes i interactius, el visitant coneix des dels orígens de l'aigua, la seua presència en el planeta, la seua interrelació amb l'home, el seu desigual repartiment entre els pobles, les amenaces que patix i les possibles pautes de comportament i ús responsable perquè la seua durabilitat i qualitat puguen mantindre's en el futur.