El Museu de les Ciències acull des de hui el curs 'Aprenentatge interactiu de les matemàtiques'

03/02/2014

És una taller per a professors organitzat amb el CEFIRE i l’Institut de Rafelbunyol
El Museu de les Ciències acull des de hui el curs 'Aprenentatge interactiu de les matemàtiques' El Museu de les Ciències acull a partir de hui lunes, 3 de febrer el curs ‘Aprenentatge interactiu de les matemàtiques. El sorobán en el Museu’ organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències, el CEFIRE de València i l’Institut de Rafelbunyol. Amb este taller, els professors descobriran com poden d’interactives ser les matemàtiques per mitjà de l’ús de diversos recursos com el soroban (àbac japonés) i també mentres recorren algunes de les exposicions del Museu de les Ciències relacionades amb esta disciplina.

El taller es realitzarà en el Museu de les Ciències els dilluns 3, 10, 17 de febrer i el dissabte 1 de març. El Museu de les Ciències busca el descobriment a través de la interactivitat. Moltes vegades este s’aconseguix a través d’un suport físic (mòdul interactiu, experiment, etc.). Les matemàtiques són una disciplina en què, en les aules, no resulta senzill aplicar esta metodologia, és a dir, la interactivitat

El sorobán és un dels pocs exemples d’aprenentatge de les matemàtiques de manera interactiva. A través del taller, es mostraran diverses metodologies de l’aprenentatge divergent de les ciències: el maneig del sorobán així com un recorregut per les exposicions i tallers que oferix el Museu.

Esta iniciativa s’emmarca dins de les activitats dirigides a professors que es desenrotllen en la Ciutat de les Arts i les Ciències per a donar a conéixer continguts d’interés, que els servisquen els docents per a dinamitzar les seues classes i aprofitar al màxim la visita amb els seus alumnes.