L'Hemisfèric proposa un viatge a través del riu més cabalós del món

30/09/2010

Demà s'incorpora a la programació la pel·lícula IMAX “Amazones”
L'Hemisfèric proposa un viatge a través del riu més cabalós del món Coincidint amb la celebració de l'Any Internacional de la Biodiversitat, l'Hemisfèric de les Ciutat de les Arts i les Ciències incorpora demà a la seua programació la pel·lícula IMAX “Amazones” que mostra als espectadors una mirada pròxima a l'extraordinària riquesa biològica, insectes, peixos i plantes, i els habitants del riu més cabalós del món.

La conca de l'Amazones cobrix quasi la mitat de la superfície de Sud-amèrica, incloent gran part de Brasil i parts de Perú, Veneçuela, Colòmbia, Equador i Bolívia. En esta producció, el públic acompanya dos hòmens de medicina que compartixen la missió comuna de buscar les qualitats medicinals que contenen les més de 60.000 plantes que viuen a la vora de l'Amazones.

Al llarg del viatge, realitzarà un recorregut per la regió amazònica des del seu naixement en els Andes. Travessarà els boscos tropicals a Amèrica del Sud i coneixerà tota una col·lecció d'animals exòtics, com el jaguar, el tapir, les piranyes o els dofins rosats. A més, descobrirà com viuen algunes de les tribus que habiten en la zona, com els Zöe.

“Amazones” que porta implícit un missatge de conservació i respecte pel medi ambient, podrà veure's de dijous a diumenge a les 11:00 hores; dilluns i dimecres a les 12:00 hores;de dilluns a diumenge a les 17:00 hores i de divendres a diumenge a les 20:00 hores, i s'unix a la resta de pel·lícules d'Hemisfèric: “Aràbia”, “Viatge màgic a l’Àfrica”, “Dinosaures Alive”, “Animalòpolis” i “El Misteri del Nil”, a més del planetari “Evolució”.